Skip to content
#meerdangroei Dutch Search Awards

Increase in 2019 in top 100 FD Gazellen

Net als in 2018 is Increase ook in 2019 weer een FD Gazellen. Voor het tweede jaar op rij behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. In 2019 hebben we zelfs een plek in de top 100 weten te realiseren. Een groot compliment voor het hele team en onze klanten dat we deze groei weer samen hebben gerealiseerd!

De groei is inmiddels zo groot dat we hebben besloten om in 2020 te gaan verhuizen naar een nieuw kantoor. Ons mooie kantoor in Nijkerk zullen we missen, maar het is tijd voor de volgende stap in Amersfoort. Om de groei ook in 2020 door te zetten zoeken we dus ook  de beste digital marketeers van Amersfoort en omstreken. Behoor jij hierbij? Check dan onze digitale marketing vacatures in regio Amersfoort.

FD Gazellen 2019

De criteria van dit jaar waren nog strenger. Niet alleen omzet was een factor, maar óók personeel en winst. Increase behoort met plek 91 dit jaar tot de 100 snelstgroeiende bedrijven, dit is uiteraard een groot compliment. De maximale inzet voor onze klanten heeft geleid tot een prachtig resultaat bij klanten en voor ons zelf.