Klanten beoordelen ons met een 8,9 /10

Google Display & Video 360

Wij kunnen eenvoudig display advertenties maken middels de tool van Google: Display & Video 360. Deze toolset stelt ons in staat om rich media uitingen op te maken en deze direct uit te serveren via de Campaign Manager.

DV360-partxtech

Advertentieruimte inkopen

Met Google Display & Video 360 (Google DV360) is het mogelijk om op ruim 900 miljoen (!) websites programmatic advertentieruimte in te kopen. Denk hierbij aan display, video en audio advertenties binnen en buiten Nederland, van premium sites tot videoplatforms en digitale radio. Ieder platform zorgt er vervolgens zelf voor dat de doelgroep een advertentie die voor hem of haar bedoeld is, te zien krijgt. Door de grootte van Google DV360 is het een ideale aanvulling voor merken die advertentieruimte willen inkopen buiten Google Display Network (GDN).

De mogelijkheden van Google DV360

Als onderdeel van het Google Marketing Platform biedt Google DV360 vele mogelijkheden. Naast het inkopen van media over de hele wereld, biedt het ook veel creatieve vrijheid en kies je zelf waar je advertenties zichtbaar zijn.

Andere functies van het programma zijn:

  • Inplannen van campagnes
  • Voorspellen van bereik
  • Ontwerpen en beheren van campagnes
  • Uitdraaien van rapporten en analyseren van campagnes
  • Beheren en optimaliseren van doelgroepen
  • Bieden gaat automatisch
  • Werkruimte wordt gedeeld
  • Geïntegreerd met andere Google-tools, zoals GA360 en YouTube

Meer impact en bereik

Met behulp van Google DV360 kunnen we grotere en complexere campagnes draaien die meer impact voor jouw merk genereren. Naamsbekendheid vergroten? Dan is Google DV360 de ideale oplossing hiervoor. Inkopen op A-list advertentieruimte, rich media inzetten en uitgebreide targeting-mogelijkheden zorgt ervoor dat jij alles (en meer) uit jouw advertentiebudget haalt.

Check of DV360 ook de beste manier is voor jouw advertising strategie.

Ontdek samen met onze ervaren Advertising Specialisten of Google Display & Video 360 ook impact kan genereren voor jou. We maken graag kennis om vervolgens samen aan de slag te gaan met een impactvolle advertising strategie met Google DV360 als onderdeel daarvan.