Skip to content
Maximale ROI uit campagnes halen Dutch Search Awards

Succesvol online adverteren

Direct resultaat voor een actie of nieuwe website? Een gerichte advertentie campagne voor het realiseren van leads of sales bezorgt snel omzet. Voor elke vorm van adverteren maken we altijd een business case zodat je altijd een onderbouwde investering doet. Increase is specialist in het optimaal inzetten van de juiste mix aan online advertentievormen.

SEA

Increase heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEA en specifiek Google AdWords met een bewezen trackrecord in de diverse branches. Wij zijn Google Partner en hebben meerdere Google AdWords Qualified Individuals in ons team. Aan jouw campagnes wordt dus altijd gewerkt door ervaren specialisten die campagnes continu verbeteren én jou duidelijk informeren over de voortgang. Naast Google AdWords is Increase ook specialist in Bing Ads. Lees onze succesvolle case voor Paula’s Choice.

Social Advertising

Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn gegroeid tot serieuze advertentiekanalen met elk eigen unieke targeting mogelijkheden. De vele targeting mogelijkheden gezamenlijk zorgen ervoor dat voor iedere branche een slimme social advertising campagne is op te zetten. Increase heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in social advertising met een focus op Facebook. Door de targeting mogelijkheden is het een perfect kanaal om consumenten te bereiken. Lees onze case voor SEA en Facebook ads case voor de Alliantie.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een onderschat kanaal. Dit terwijl de voordelen groot zijn, in bijna alle gevallen betaalt u volledig performance based. Increase start en beheert al jaren affiliate campagnes en werkt met alle affiliate netwerken samen. Wij hebben een onafhankelijke positie waardoor we voor de klant het maximale eruit halen.

Display Advertising

Door de komst van Real Time Bidding (RTB) heeft display advertising de laatste jaren een vlucht genomen. Increase is volledig onafhankelijk en gebruikt de DSP van AdForm om effectieve display campagnes te draaien. Volledig maatwerk op basis van het doel van de campagne.