Skip to content
Websites beter vindbaar maken Dutch Search Awards

Zoekmachine optimalisatie

In onze ogen is zoekmachine optimalisatie (SEO) de absolute basis van alle digitale marketing activiteiten. Wat voor product of dienst je ook verkoopt, je wilt áltijd gevonden worden en ‘gratis’ organische traffic krijgen. Iedere website die wij ontwikkelen of waar wij aan meewerken optimaliseren wij volledig voor Google en Bing. De journey van een gebruiker staat centraal, goede vindbaarheid en conversie ondersteunen hierin.

Ervaren op alle fronten

In het kort bestaat zoekmachine optimalisatie uit drie facetten: techniek, content en autoriteit. Op alle drie de vlakken is Increase specialistisch door jarenlange ervaring. Van een goede website structuur, tot een snelle laadtijd of een PR strategie. Ook het implementeren van technische adviezen is geen probleem. Dit doen wij zelf of met samen met één van onze businesspartners.

Concreet aan de slag

Uiteraard kunnen wij net als andere bureaus een uitgebreid adviesrapport voor u schrijven, echter wat we liever doen is gewoon concrete plannen maken en direct doorvoeren. Van zoekwoord analyse tot uitgewerkte website structuur. Alle SEO werkzaamheden waar wij voor u mee aan de gang gaan kunnen direct geïmplementeerd worden of implementeren wij zelf voor u.

Succesvolle case en awards

Increase heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle SEO cases neergezet voor onder andere Bruynzeel Keukens, Slimster, Girav en Paula’s Choice.

  • Samen met Slimster heeft Increase in 2018 een Dutch Search Award gewonnen voor Beste SEO Case en in 2020 een Friends of Search Award voor Best SEO.
  • De website van Bruynzeel Keukens is meerdere keren uitgeroepen tot best vindbare website in de keukenbranche mede door de activiteiten van Increase.