Skip to content
Een bewezen betrouwbare partner Dutch Search Awards

Onze certificeringen

Increase heeft ruime ervaring op het gebied van digitale marketing en heeft hiervoor meerdere certificeringen. Om jou inzicht te geven in onze expertise zetten we onze certificeringen op een rij.

IAB Nederland

Increase is aangesloten bij IAB Nederland, dé branchevereniging voor digitale marketing. IAB Nederland houdt zich voornamelijk bezig met de professionalisering en stimulering van deze digitale marketing sector. Secundair treedt het op als onafhankelijk kennisplatform en vraagbaak voor marketingprofessionals en vakpers.

Google Premier Partner

google-adwords-certified-partner

Increase is Google Premier Partner, voorheen werd dit Google AdWords Qualified Company genoemd. Om in aanmerking te komen hiervoor heeft Increase meerdere Google AdWords Qualified Individuals in dienst. Onze medewerkers hebben hiervoor een examen afgelegd en moeten dit elk jaar herhalen. Check onze pagina hier: Increase Google Premier Partner

Google Analytics Certified Partner

Increase heeft meerdere Google Analytics Certified Individuals in dienst. Zij helpen jou bij het implementeren en begrijpen van Google Analytics. Naast dat wij data gebruiken voor optimalisaties helpen wij ook graag deze data te begrijpen. Data uit Google Analytics biedt immers veel informatie voor jouw complete bedrijfsvoering.

Facebook Partner

Increase is een ervaren Facebook Ads en Instagram Ads specialist met focus op kwalitatieve lead generatie in diverse branches. De marketing mogelijkheden van Facebook zijn laatste jaren sterk ontwikkeld. Door uitgebreide targetingmogelijkheden kan de ideale doelgroep kostenefficiënt bereikt worden.

Bing Ads Partner

Bing Ads Partner

Ook Microsoft heeft een eigen zoekmachine: Bing. Het marktaandeel van Bing blijft langzaam stijgen en daarom is het voor Increase belangrijk dat we ook hier leads en verkopen realiseren voor klanten. Als Bing Partner hebben onze medewerkers een examen afgelegd.

AdForm Partner

Om display campagnes programmatic in te kunnen kopen werkt Increase samen met AdForm. AdForm is een Demand Side Platform (DSP) aangesloten op alle grote ad exchanges. Dit geeft ons de mogelijkheid display campagnes in te kopen via retargeting lijsten, contextuele targeting, audiences en third party data.

Hotjar Founding Member

Hotjar is een superhandige tool met veel mogelijkheden om inzicht te krijgen in het gebruik van websites. Hiermee zijn onder andere eenvoudig heatmaps, visitor recordings en polls aan te maken. Increase is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling en heeft veel feedback gegeven over het gebruik. Dit heeft ons de status van Hotjar Founding Member opgeleverd.

VWO Certified Partner

De Visual Website Optimizer (VWO) is een van de bekendste tools om snel A/B tests op te zetten. Increase werkt al jarenlang met deze tool en is door meerdere succesvolle tests ook VWO Certified Partner geworden. Eén van de beste tools om snel de conversie op websites te verhogen.

Thuiswinkel Business Partner

Increase is officieel Thuiswinkel Business Partner van de branchevereniging Thuiswinkel.org. We behoren hiermee tot een kleine groep preferred suppliers van de thuiswinkelbranche. Dit betekent dat de diensten van Increase perfect zijn voor webshops en gecheckt worden op hoge kwaliteitsstandaarden. Bekijk hier de officiele verklaring op Thuiswinkel.org.