Skip to content
Een bewezen betrouwbare partner Dutch Search Awards

Onze certificeringen

Increase heeft ruime ervaring op het gebied van digitale marketing en heeft hiervoor meerdere certificeringen. Om jou inzicht te geven in onze expertise zetten we onze certificeringen op een rij.

Increase is Google Premier Partner en behoort tot de top van Google Partners in Nederland. De status wordt verkregen door een gecertificeerd team, beheer van hoge budgetten en uitstekende prestaties. Bekijk onze pagina hier: Increase Google Premier Partner

Increase is Microsoft Ads professional. Het marktaandeel van Bing ligt rond de 10% in Nederland. In specifieke doelgroepen een interessant kanaal om ook op te adverteren.

Increase is een ervaren Facebook en Instagram Ads specialist. Door uitgebreide targetingmogelijkheden kan de ideale doelgroep kostenefficiënt bereikt worden.

Als Channable Partner is Increase ervaren in optimaliseren van feeds via Channable voor Shopping, Marketplaces, Dynamic Products campagnes en andere productfeed kanalen.

Increase is Squeezely Partner, het CDP (customer data platform) van Nederland voor het personaliseren van customer journeys op websites in en campagnes.

Increase is partner van LeadInfo. Een tool om zakelijke websites bezoekers te herkennen ook als ze geen gegevens achter laten. Uitstekend om de salesfunnel te vullen.

Increase is aangesloten bij VIA Nederland, het voormalige IAB Nederland. VIA is dé branchevereniging voor digitale marketing. VIA houdt zich o.a. bezig met de professionalisering van de sector.

Increase is Thuiswinkel Business Partner van Thuiswinkel.org. We behoren tot een kleine groep preferred suppliers van de e-commerce branche. Bekijk ons profiel op Thuiswinkel.org.

Increase is Founding Member van analyse-tool Hotjar. We creëren heatmaps, visitor recordings en polls voor diepgaande analyse van websites gebruikers.. Increase is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling en heeft veel feedback gegeven over het gebruik.