Kennissessie CMA 2023

Dé kennissessie over Content en Marketing Automation waar je bij wilt zijn!

Kom 18 januari 2023 van 14:00 tot 16:30 naar de kennissessie. 

Ik meld mij direct aan
DSC01460

Over CMA

Op 18 januari 2023 vanaf 14:00 komen digital marketeers, content marketeers en e-mail specialisten bij elkaar tijdens de CMA kennissessie om hun kennis te verrijken en te netwerken. We gaan het hebben over de trends en ontwikkelingen op het gebied van content marketing en het toepassen van neuromarketing in je content. Daarnaast gaan we dieper in op het verwerken van content en toepassen van personalisatie in e-mailmarketing. Oftewel dé kennissessie over Content en Marketing Automation waar je bij wilt zijn!

Martin van Kranenburg, neuromarketing expert, en Arjan van Hartesveldt, Director Client Services bij Deployteq, komen hun kennis delen en geven handvatten om direct de kennis toe te passen in de praktijk.

Kortom: Onmisbare kennis voor iedere marketeer, ondernemer en copywriter!

Programma

 • 14:00 Aanvang
 • 14:30 Introductie
 • 14:40 Martin van Kranenburg (neuromarketing expert) – Content- en neuromarketing
 • 15:15 Pauze
 • 15:30 Arjan van Hartesveldt (Deployteq) – E-mailmarketing en marketing automation
 • 16:15 Wrap-up
 • 16:30 Afsluitende borrel

Locatie

 • Increase kantoor, 5e etage
 • Piet Mondriaanplein 12, Amersfoort
Van online zoeker naar boeker met content

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van de meest gevraagde conversie- én neuromarketing sprekers en trainers in Nederland. Daarnaast is hij Beeckestijn Business School docent van het jaar. Samen met compagnon Wim van der Mark heeft Martin onlangs het boek ‘Schrijven voor het brein’ uitgegeven, waarin hij jou meeneemt in het schrijven van sterke en relevante (web)teksten om de websitebezoeker ervan te overtuigen om jouw product te kopen. Oftewel: Hoe maak je van een online zoeker een boeker? Tijdens CMA zal Martin je alles vertellen over conversiegericht schrijven, hoe je overtuigt in een online omgeving en hoe je je teksten personaliseert.

martin2-262x350
Alles over gepersonaliseerde e-mailcampagnes

Arjan van Hartesveldt

Arjan van Hartesveldt is Director of Client Services bij Deployteq, hét marketing automation en e-mail marketing platform, voorheen CanopyDeploy. Arjan gaat tijdens CMA dan ook alles vertellen over gepersonaliseerde marketing automation met gebruik van data binnen Deployteq. Hoe kun je personaliseren in je e-mail kanaal zonder ingewikkelde technische integraties of IT? Met Deployteq verzamel en verrijk je data wat je vervolgens gebruikt in gepersonaliseerde campagnes via je eigen kanalen. Ook vertelt Arjan over het effectief inzetten van gepersonaliseerde campagnes om het maximaal haalbare resultaat te behalen, waarbij hij inspirerende voorbeelden uit de praktijk aanhaalt.

Arjan op kantoor (1)

Deployteq, maakt betrokkenheid met klanten mogelijk

Deployteq is een intuïtief en krachtig middel om betrokkenheid met klanten mogelijk te maken. Dit doen we op basis van hun gedrag en interacties, zodat uitingen in een campagne gepersonaliseerd kunnen worden. 

In november 2022 voerde team ITG samen met CanopyDeploy een brand refresh door om meer focus te leggen op de kracht van tech. Zo zijn er verschillende updates omtrent de merkidentiteit doorgevoerd om dichter bij de doelgroep te komen en is er een nieuwe naam bepaald, namelijk Deployteq. Wel is de tagline van CanopyDeploy behouden: Simplify. Automate. Create.

Waarom jij bij CMA wilt zijn

 • Onmisbare kennis voor iedere digital marketeer, ondernemer en copywriter
 • Best practices om je website content te optimaliseren uit de eerste hand
 • Handvatten om neuromarketing direct toe te passen in de praktijk
 • Inzicht in Deployteq, dé personalisatie en e-mailmarketing tool
 • Direct aan de slag met gepersonaliseerde e-mailcampagnes

Meld je nu aan

Neem vrijblijvend deel aan de kennissessie. Laat vóór vrijdag 13 januari 2023 weten of je erbij bent door hieronder je gegevens in te vullen. *Inschrijving is gesloten*

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf op de hoogte

Versturen staat gelijk aan deelname.

Programma Sprekers Aanmelden