Van data analyse naar forecasting

Heldere analyses en betrouwbare business cases als fundament voor jouw groei. Wij aggregeren je data, analyseren je data en bouwen (automatische) forecasts die jouw groei voorspellen.

Reportsheet-partxtech

Data insights

Je eigen data én externe data inzetten om maximale groei te realiseren? Ga dan aan de slag met de specialisten van Increase. We verzamelen alle data via ons eigen datawarehouse en maken deze data inzichtelijk via maatwerk dashboards. Dankzij diepgaande data analyses, een duidelijke strategie en heldere forecasts gaan we voor maximaal rendement.

De specialisten van Increase zijn dagelijks tot in detailniveau bezig met data. Data verzamelen en structureren is niet voldoende, de echte winst zit hem in de vertaalslag van data analyse naar data insights. Dit betekent concrete inzichten opdoen met behulp van data analyses en deze inzichten toepassen in je digitale marketing strategie en in de verschillende campagnes.

Eigen data verrijken met externe data

Combineren van data

Waar mogelijk combineren we first party data met third party data. We gebruiken dan niet alleen je eigen historische data, maar verrijken deze eigen data met externe gegevens. Denk bijvoorbeeld aan het weer of campagnes van concurrenten. Het structureel analyseren en inzichtelijk maken van data zorgt ervoor dat we samen met jou niet alleen groei van je organisatie realiseren, maar deze ook kunnen versnellen.

Analyse & forecasting - first third party data

Forecasting, van targets naar voorspelling

Maak je slim gebruik van de beschikbare data? Als je eenmaal in een goede groei zit, wil je natuurlijk blijven ontwikkelen. Met behulp van digital forecasting gebruiken we targets om je resultaten te voorspellen. Op basis van een goed onderbouwde business case krijg je beter inzichtelijk welke investeringen nodig zijn en is de kans groter dat de voorspelde forecast uitkomt.

Niet alleen onze klanten blijven groeien, ook Increase staat niet stil en is in ontwikkeling. Jaarlijks verbeteren we onze analyses en verzamelen we meer data. Zo wordt onze forecast ieder jaar nauwkeuriger.

Interesse in data-insights en dashboards?

Bij Increase staan we niet stil en kunnen we jou ondersteunen met een nauwkeurige voorspelling in groei voor jouw webshop.

kantoor-increase-slimster