Klanten beoordelen ons met een 8,9 /10

MarTech setup voor groei

Om de beste resultaten te behalen voor onze klanten, werkt Increase samen met verschillende partners, waarvoor wij officiële accreditaties hebben ontvangen. De partners waar wij mee samenwerken, hebben vooruitstrevende platforms op verschillende vlakken op online marketing gebied. Samen met deze partners kunnen wij de marketingstrategie van onze klanten naar een nóg hoger niveau tillen.

Google Marketing Platform

Google Marketing Platform is een gecombineerd advertentie- en analyseplatform voor slimme marketingactiviteiten en betere resultaten. Het platform bevat slimme tools en geavanceerde oplossingen voor ondernemingen die willen groeien via digital marketing. Binnen het Google Marketing Platform maken we gebruik van Google Tag Manager, Google BigQuery en Google Display & Video 360.

Google Premier Partner

Increase behoort tot de top 3% beste digital agencies en is daarom Google Premier Partner. Dit wordt jaarlijks bepaalt op basis groei van de onderneming, kwaliteit van de dienstverlening en certificering van het team.

Google Display & Video 360

Met Display & Video 360 creëren we programmatic campagnes met rich media uitingen gericht op de bovenkant van de funnel. Zo maken we met onze campagnes meer impact en aanwezigheid van jouw merk binnen de doelgroep.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager zijn wij in control over alle tracking. Snel een ideale setup creeeren of aanpassen zodat we alle data op juiste manier verzamelen voor ons warehouse.

Google BigQuery

Increase heeft een zelf ontwikkelt datawarehouse in Google BigQuery als bron voor onze reporting. High-end reporting op datasets met snel veel inzicht in zaken als cost per acquisition, CLV’s en nieuw vs. terugkerende klanten.