Deployteq partner

Marketing automation en e-mailmarketing op Champions League niveau. Dat is Deployteq. Met behulp van dit complete omni-channel platform en zijn eenvoudige editor, is het systeem erg gebruiksvriendelijk en creëren wij in een handomdraai de meest conversie verhogende e-mailcampagnes.

CanopyDeploy-Screen-09
unnamed

Increase is partner van Deployteq en werkt met dit eenvoudige omni-channel platform voor het maken van conversie verhogende e-mailcampagnes.

Eindeloos veel mogelijkheden

Deployteq biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van e-mail marketing. Het platform biedt Increase de mogelijkheid om een op maat gemaakte database in te richten. Zo verzamel jij de meeste data die voor jou relevant is, doordat we bijvoorbeeld gebruik maken van doelgroepsegmentaties. De interactie met de klant is inzichtelijk en daar kunnen we weer gericht op anticiperen op individueel niveau.

Next level e-mailmarketing

Door aan de slag te gaan met Deployteq breng je op een eenvoudige manier jouw e-mail marketing naar een hoger niveau. Door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van e-mail marketing automation en de gebruiksvriendelijke interface krijg je zicht op de resultaten en of je jouw doelstellingen behaalt met behulp van e-mail. Zo maak je dynamische e-mailtemplates in je eigen huisstijl en gebruik je de drag & drop-editor om e-mailflows te bouwen in samenwerking met een e-mail marketing specialist.

Wat kan Increase voor jou betekenen?

Samen ontwikkelen we een e-mailstrategie die aansluit bij jouw digitale marketing strategie om jouw doelstellingen te behalen. Wij ontwikkelen daarbij een stappenplan en creëren verschillende e-mail templates om mee van start te gaan. Wat nog meer?

  • Ondersteuning in het bedenken en maken van e-mail nieuwsbrieven
  • Ondersteuning in het ontwikkelen van complexe geautomatiseerde e-mailcampagnes
  • Ontwikkeling van een gelaagde database en doelgroepsegmentaties (verzendprofielen)
  • Maandelijkse (al dan niet geautomatiseerde) rapportages van de resultaten
  • Advies van een ervaren e-mail marketing specialist met ruime kennis van Deployteq

Breng jij ook jouw e-mail marketing naar het volgende level?

Increase heeft specialistische kennis in huis en kan jou ondersteunen in e-mail marketing en automation mogelijkheden. Haal alles (en meer) uit jouw e-mailcampagnes!

DSC00590