Technische SEO

Indexatie, pagespeed en soepele UX. Cruciale onderwerpen voor SEO en ze beginnen allemaal met goede techniek. Met een solide technische basis zorgen we voor snelle indexering van alle content. Met technische SEO leggen we deze basis.

technische-SEO-google-search-console

Techniek, content en autoriteit

Je content kan nog zo goed zijn, omdat je de perfecte zoekwoorden gebruikt. Zonder de technische basis ga je niet ranken. De combinatie van techniek, content en autoriteit is waar SEO om draait. Technische SEO speelt een belangrijke rol. Is de techniek van jouw website in orde? Laadt jouw website volgens de norm voor zoekmachines en is jouw website op technisch vlak en op CRO vlak gebruiksvriendelijk? Dat en meer onderzoeken wij voor je tijdens een technische SEO analyse van jouw site of shop.

seo techniek content autoriteit

Vooruitgang door innovatie

Alle digital marketing campagnes profiteren van een sterke techniek. Om te versnellen met techniek hebben wij continue focus op innovatie en het toepassen van nieuwe technieken. Google ontwikkelt snel en door 20% van onze kant in SEO innovaties te stoppen, kunnen wij onze klanten helpen te accelereren. Denk hierbij aan zaken als:

  • Automatiseren binnen SEO. Zowel werkzaamheden als het vergaren van kennis.
  • Slimme inzet van (Python) scripts.
  • Toepassing van AI binnen de richtlijnen van Google.

Technische SEO-audit

Een SEO-technische audit bij Increase is meer dan een standaard SEO rapport uitgedraaid via bepaalde software. Dit is het begin van de audit maar met de verdiepingsslag erna maken we het verschil. Wat zien we in de analyse, data en hoe raakt dit specifiek de klant en haar branche? Wat biedt dit voor groeimogelijkheden?

Een SEO-audit vertalen wij naar een business case. Dus welke potentiële organische groei verwachten wij te kunnen realiseren tegen welke investering. Hierbij exact uitgesplitst wat erbij komt kijken op het gebied van techniek, content en autoriteit.

seo-overleg

Onderhoud en ontwikkeling

Een website heeft, net als een auto of je huis, regelmatig onderhoud nodig. Implementeer je een nieuw design of krijg je nieuwe categorieën? Laat dan voorafgaand aan de livegang van nieuwe elementen even je website controleren op relevante technische onderdelen die van belang zijn voor de vindbaarheid van je website of -shop. Wanneer wij de SEO voor jou uitvoeren, zorgen wij ervoor dat er continu zicht is op de website en houden we de techniek in de gaten.

Wat kun je van Increase verwachten?

  • Specialistische kennis op het gebied van technische SEO
  • High-end SEO strategieën (bewezen met meerdere awards)
  • Contact tussen de verschillende digital specialisten
  • Continu controle op de SEO-techniek
  • Uitgebreid overzicht van technische verbeteringen
  • Ontzorging van contact met developers
  • Een toekomstgerichte kijk op jouw website, wij kijken altijd een stap verder

Technische SEO-audit van je website?

Weten of jouw technische basis echt solide is? Laat onze SEO specialisten een vrijblijvende audit uitvoeren.

kantoor-overleg