SEA

Increase heeft een bewezen trackrecord op het gebied van SEA en Google Ads. Data, techniek en automatisering vormen de basis voor onze aanpak. Op zoek naar een ervaren agency om je search campagnes naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Increase aan het juiste adres.

SEA-Google-Ads

Strategie, data & automation

Enkele jaren geleden was een goede SEA-strategie nog afhankelijk van zoekwoorden, biedingen en structuur. Tegenwoordig wordt het succesvol inzetten van SEA vooral bepaald door strategie en toepassing van data, techniek en automation. Data en testen is de basis van de ontwikkeling van onze accounts en de SEA specialisten van Increase omarmen innovatie en techniek. 

Door slimme scripts en het automatiseren van handelingen kunnen we ons volledig richten op strategie en data-analyse om groei te realiseren voor jouw bedrijf.

Van forecast tot report

SEA uitbesteden? Increase start altijd met het maken van een solide business case. Een SEA forecast op basis van historische data en trends is hier een belangrijk onderdeel van. SEA specialisten en data-analisten bundelen hun krachten om jouw data te vertalen naar een heldere forecast. Van vertoningen en klikken, tot CPA’s en ROAS met twee cijfers achter de komma. Zo weet je wat je investeringen gaan opleveren.

Deze gedetailleerde forecasts vertalen we vervolgens naar targets, die de basis zijn voor realtime rapportages. Dagelijks kijken we samen naar de data om de groeidoelstellingen te halen.

Wat kun je van Increase verwachten?

  • Duidelijke SEA forecast met jouw potentiële groei 
  • Geen tunnelvisie op een kanaal, maar ook focus op attributie
  • Focus op belangrijke KPI’s, zoals CPA, ROAS, CLV en nieuwe klanten
  • Heldere roadmap voor continue focus op groei
  • Award-winning trackrecord met hoogwaardige SEA strategieën 
  • Onze ‘meer dan groei’ filosofie in alles verweven: altijd een stapje verder, 100% betrouwbaar en ondernemend samenwerken

Klaar voor next-level SEA?

Wij bedenken en implementeren de strategie die jou nog verder laat groeien.

sea-overleg