Boost je autoriteit met linkbuilding

Geef jouw website een boost met behulp van linkbuilding. Wij werken altijd in een drie-traps raket: kwantitatieve linkbuilding, kwalitatieve linkbuilding en digital PR. De combi voor groei in autoriteit.

SEO-Ahrefs-Screen

Het perfecte linkprofiel

Met linkbuilding werk je aan het perfecte linkprofiel. Het perfecte linkprofiel is een profiel die in balans is en een natuurlijke verdeling van backlinks bevat. De juiste balans heeft een positieve invloed op het algoritme van Google. Als jouw linkprofiel niet goed in balans is of zelfs een compleet onderdeel mist, maak je minder impact op je positie in Google en is jouw site of shop minder zichtbaar. Met een natuurlijke verdeling bedoelen we dat jouw linkprofiel relevant is en natuurlijk is opgebouwd.

seo-linkbuilding profiel

Onze aanpak

Stel linkbuilding niet uit maar start gelijk naast technische SEO en goede content. Sneller op weg naar groei.

Kwantitatieve linkbuilding
Kwantitatieve linkbuilding

Een tikje traditioneel, maar nog steeds onmisbaar. Door backlinks te scoren op andere sites, groeit jouw linkprofiel. De tijd die we erin stoppen loont in combinatie met kwalitatieve linkbuilding en digital PR.

Kwalitatieve linkbuilding
Kwalitatieve linkbuilding

Structurele aandacht voor je linkprofiel met plaatsen van backlinks en blogs op relevante sites met hoge autoriteit. Maand op maand. Door structurele aandacht groeit jouw autoriteit met een vooraf gekaderd budget. Je weet exact wat je krijgt.

Digital PR
Digital PR

Digital PR is dé manier om jouw merk te laten groeien als autoriteit met direct gevolg voor SEO. Met jouw data en ons onderzoek creëren we steengoede content waar iedereen wel naar toe moet linken.

Lage kosten en duurzame investering

Links tellen zwaar mee in het verkrijgen van een hoge positie in zoekmachines. Hoe meer kwaliteit van de backlinks, hoe hoger je positie. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. Er zijn weinig kosten aan SEO verbonden, het plaatsen van links op jouw website of backlinks die naar jouw website gaan, is daarom een duurzame investering. Is de content op jouw website van goede kwaliteit, dan kun je met een doordachte linkbuildingstrategie vooruit lopen op je concurrenten en streven naar topposities in Google.

Staat jouw profiel al goed?

Laat Increase jou helpen om de interne en externe linkbuilding voor jou op te pakken. Zo weet je zeker dat het op een natuurlijke manier gedaan wordt en dat andere zaken voorgaan en linkbuilding niet achter blijft.

digital-meeting