E-mail marketing

E-mail is nog steeds een cruciaal kanaal binnen een succesvolle business case. Onze e-mail marketing specialisten helpen jou om van A tot Z e-mail in te zetten binnen een succesvolle groeistrategie.

DSC00694

Impact maken met e-mail marketing

Hoe de mail er visueel uitziet tot aan de techniek die erachter vloeit. Wij stimuleren jouw klanten om een herhaalaankoop te doen, verhogen de CLV en genereren leads van kwaliteit.

​​Wist je dat 94% van de Nederlanders is ingeschreven voor nieuwsbrieven? En dat 83% van de consumenten e-mail als communicatie prefereert met bedrijven? E-mail staat niet voor niets al jaren in de top 3 digitale marketingkanalen. Het is het ideale kanaal om, al dan niet geautomatiseerd, in te spelen op de behoeftes van je doelgroep. Een kanaal om zeker niet links te laten liggen! De behoeftes van de ontvanger worden steeds groter, waardoor de one-size-fits-all bulkmails niet meer werken.

06_email-marketing-visual

Deployteq

De focus is verschoven naar relevantie, personalisatie, segmentatie en automatisering. Mooie ontwikkelingen, zoals Artificial Intelligence, Machine Learning en interactieve elementen verrijken het e-mail landschap. Er is steeds meer mogelijk. Wij werken bij voorkeur met Deployteq, high-end e-mailsoftware als je echte groei ambities hebt. Om je concurrent voor te blijven is het tijd om je e-mail marketing naar het volgende niveau te tillen.

E-mailcampagnes met rendement

Een nieuwsbrief wordt gemiddeld 8 seconden gezien. In die korte tijd dien jij je boodschap goed over te brengen. Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe (nog) meer rendement te halen uit jouw e-mailcampagnes. Dit gaat overigens verder dan alleen het versturen van nieuwsbrieven. Wij helpen je om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, het verrijken van profielen, het bieden van aftersales, de heractivatie van inactieve klanten, etc. Van strategie tot campagne-ontwerp en technische uitvoering, wij helpen jou verder.

Om een nieuwsbriefinschrijver maximaal te laten renderen moet je content bieden die écht interessant is. Denk hierbij aan hypergepersonaliseerde e-mails met aanbiedingen afgestemd op de individuele ontvanger óf het inzetten van creatieve content, zoals een aftelklok, een slider of zelfs een spel in je mail! De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor je gehele customer journey kun je e-mail marketing succesvol inzetten. Enthousiast geworden? We helpen je graag je e-mail marketing naar een hoger niveau te trekken!

Wat mag je van Increase verwachten?

Onze e-mail marketing specialisten helpen jou groeien via e-mail. Wij integreren e-mail voor een succesvolle en rendabele strategie.

  • Ontwikkeling van een plan, waarin het behalen van het doel centraal staat
  • Data verzamelen over jouw doelgroep en een klantenbestand opbouwen
  • Inzicht in jouw data en daarop gebaseerde campagnes
  • Implementatie van software, zoals Deployteq
  • Onze ‘meer dan groei’ filosofie in alles verweven: altijd een stapje verder, 100% betrouwbaar en ondernemend samenwerken
  • Award-winning trackrecord

Groeien via e-mail?

Past een e-mail marketing strategie ook bij jou of wil je dat Increase met een frisse blik naar jouw huidige strategie kijkt?

kantoor-increase-slimster