Marketplaces

In korte tijd hebben platforms als Bol.com en Amazon zichzelf onmisbaar gemaakt in een e-commerce strategie. Succesvol zijn op marketplaces gaat om de balans tussen zichtbaarheid, adverteren en marges. Een gerichte strategie is nodig om hier grip op te krijgen.

DSC00667

Adverteren op marketplaces

Via goede feedmanagement ontsluit je op de juiste manier producten naar marketplaces als Bol.com. Maar op de meeste marketplaces is het mogelijk om ook te adverteren. Je betaalt een bedrag en jouw producten worden beter zichtbaar doordat ze bij relevante doelgroepen bovenaan in de buying blocks worden getoond. Een goede manier om onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep en om jouw omzet te laten stijgen. De SEA specialisten van Increase hebben ruime ervaring met succesvolle marketplace strategieën en richten jouw advertenties van A tot Z in om jouw merk snel te laten groeien.

Voordelen van online marketplaces

Naast dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn met behulp van advertenties, vergaar je ook waardevolle data over jouw (potentiële) klanten. Deze data laat jou exact weten hoe jouw doelgroep zoekt, zodat jij weet welke vervolgstappen jij kunt nemen om nog beter jouw producten te tonen. Selecteer specifieke zoekwoorden waarmee je jouw producten bovenaan wilt laten staan, of kies juist voor interesses en demografische kenmerken. De kans dat jouw conversies stijgen is enorm! Door meer te verkopen stijg je daarnaast ook in organische zichtbaarheid en groei.

Samengevat zijn de voordelen van online marketplaces:

  • Marketplaces domineren de e-commerce markt
  • Ze verhogen de conversie
  • Groter bereik met kleine investering
  • Toegang tot internationale markt
  • Betere online zichtbaarheid

Groeien op marketplaces?

Ambitie om te groeien op marketplaces vraagt om specifieke kennis. De specialisten van Increase helpen je bij het succesvol laten groeien van je merk of bedrijf. Hierbij ligt de focus op:

  • Ontwikkelen van een maatwerk (internationale) groeistrategie
  • Hands-on optimalisatie van jouw product, merk, feeds en content
  • Naast Amazon en Bol.com ook oog voor andere marketplaces
  • Onze ‘meer dan groei’ filosofie in alles verweven: altijd een stapje verder, 100% betrouwbaar en ondernemend samenwerken

Een winstgevende marketplace strategie ontwikkelen?

Bij Increase kunnen wij jou helpen met een succesvolle groeistrategie: van groei in traffic naar het optimaliseren van conversie en focus op rendement.

Entree-Slimster-Increase-kantoor