Google Display & Video 360

Door middel van Google Display & Video 360 zetten wij eenvoudig display advertenties in voor onze klanten. Deze toolset stelt ons in staat om rich media uitingen op te maken en deze direct uit te serveren via de Campaign Manager.

DV360-partxtech

Advertentieruimte inkopen

Met Google Display & Video 360 (Google DV360) is het mogelijk om op ruim 900 miljoen (!) websites programmatic advertentieruimte in te kopen. Denk hierbij aan display, video en audio advertenties binnen en buiten Nederland, van premium sites tot videoplatforms en digitale radio. Ieder platform zorgt er vervolgens zelf voor dat de doelgroep een advertentie die voor hem of haar bedoeld is, te zien krijgt. Door de grootte van Google DV360 is het een ideale aanvulling voor merken die advertentieruimte willen inkopen buiten Google Display Network (GDN).

advertising_slide34

Voordelen van Google DV360

Display advertising op een krachtige manier inzetten heeft meerdere voordelen als je dit met DV360 wilt optuigen. De voordelen op een rijtje:

 • Bereik de juiste persoon op de juiste plaats op de juiste tijd en voor de juiste prijs door geautomatiseerd advertentieruimte in te kopen.
 • Met DV360 kun je adverteren op premium netwerken. Denk hierbij aan onder andere Telegraaf, Buienradar, Funda en RTL Nederland.
 • Mogelijk om het grote bereik te benutten van websites en applicaties waar we advertentieruimte inkopen om jouw campagnes onder de aandacht te brengen.
 • Door rich media in te zetten val je beter op.
 • Door middel van uitgebreide doelgroeptargeting en rapportages zijn in één oogopslag de resultaten van de campagnes realtime zichtbaar en up-to-date.

Het Google Marketing Platform biedt naast Google DV360 ook nog andere producten. Er zijn meerdere platforms aangesloten bij Google waar wij vervolgens van profiteren om jouw acties, campagnes en producten onder de aandacht te brengen. De platforms zijn namelijk allemaal perfect op elkaar afgestemd, zodat de resultaten allemaal zuiver zijn en bijvoorbeeld het aantal conversies niet wordt verdubbeld.

Meer impact en bereik

Met behulp van Google DV360 kunnen we grotere en complexere campagnes draaien die meer impact voor jouw merk genereren. Naamsbekendheid vergroten? Dan is Google DV360 de ideale oplossing hiervoor. Inkopen op A-list advertentieruimte, rich media inzetten en uitgebreide targeting-mogelijkheden zorgt ervoor dat jij alles (en meer) uit jouw advertentiebudget haalt.

Krachtige advertising campagnes met behulp van Google DV360

Voor onze klant AGU hebben wij een Hero – Hub – Hygiene strategie geïmplementeerd met onder andere display advertising via DV360. In de Hero-fase zijn thematische campagnes ingezet via DV360 om naamsbekendheid te genereren en het merk te laden. Zo is de bestsellers-strategie gekoppeld aan het weer en werd deze campagne getoond op domeinen die ook aansluiten bij het weer. Denk hierbij aan Weeronline.nl en Buienradar. Ieder weertype is daarnaast gekoppeld aan een doelgroep, omdat hierdoor de campagnes erg worden beïnvloed.

Bannering via Google Ads of DV360?

Google Ads en Google Display & Video 360 hebben een aantal verschillen in mogelijkheden voor de inzet van banners of video advertenties. Deze mogelijkheden zetten wij graag voor je op een rijtje, zodat jij weet of je beter Google Ads of DV360 kunt inzetten.

Google Ads
 • Alleen banners inkopen via Google AdX
 • Alleen deals met meerdere publishers mogelijk
 • Campagne insteken vanuit twee niveaus: Campaign & asgroep
 • Inzet iAB en responsive banners
 • Video advertenties alleen via YouTube
Google DV360
 • Inkoop van banners via meerdere exchanges (ook Google AdX)
 • Individuele deals & programmatic mogelijk
 • Campagne insteken vanuit drie niveaus: Campaign, insertie order & line item
 • Inzet iAB, responsive én rich media banners
 • Breed video advertenties inkopen mogelijk (on demand én YouTube)
 • Programmatic audio en TV inkoop mogelijk

DV360 ook de beste manier voor jouw advertising strategie

Ontdek samen met onze ervaren Advertising Specialisten of Google Display & Video 360 ook impact kan genereren voor jou. We maken graag kennis om vervolgens samen aan de slag te gaan met een impactvolle advertising strategie met behulp van Google DV360.

DSC00580