Skip to content
Digitale strategie Dutch Search Awards

Korte en lange termijn

Een slimme online strategie is de basis wanneer je online succesvol wilt zijn. Dit geldt voor iedere organisatie die serieus resultaat uit ‘online’ wil halen. Increase is de partij hiervoor. Wij nemen jou ondernemend bij de hand bij het opzetten van een online strategie voor korte én lange termijn.

Een online strategie sluit aan bij jouw bedrijfsstrategie en offline marketing activiteiten. Door dit optimaal op elkaar aan te sluiten wordt het maximale resultaat behaalt. Denk aan een Google AdWords of Facebook campagne die perfect aansluit op een radiocommercial. Een belangrijke stap is het in kaart brengen van uw doelgroep. Samen met jou bepalen we deze doelgroep en hoe campagnes het beste kunnen targeten om de doelgroep te bereiken.

Business case

Samen stellen we duidelijke KPI’s op en formuleren we doelen die zowel ambitieus als realistisch zijn. Dit geven we vorm in een heldere business case die we samenstellen op basis van data en expertise. Dit geeft concreet inzicht in de mogelijkheden en wat je kunt verwachten. Per kanaal bepalen we relevantie en potentie, dit zorgt voor totale aanpak. We leggen de lat graag hoog om onszelf én jou uit te dagen, maar wel op gefundeerde kennis.

Digitale roadmap

Een strategie heeft pas zin als deze goed geïmplementeerd wordt. Om continue stappen te maken vertalen we de strategie naar een operationele digitale roadmap. Zo weet je exact wat Increase voor je doet en wat komen gaat. Slim plannen creëert efficiency maar snel kunnen schakelen voor ad hoc zaken is net zo belangrijk. Maandelijks sturen we bij met kort en krachtige dashboards met alle cijfers helder op een rij. Geen lange onnodige lange documenten, maar duidelijke cijfers en actiepunten.