Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

European Search Award 2024: Beste Pan Europese Campagne

European Search Awards in Praag

Het afgelopen jaar was een indrukwekkend jaar voor Nonpaints.com (CROP) en Increase. Met trots kunnen we melden dat onze samenwerking heeft geleid tot een schitterende erkenning: een European Search Award! Nonpaints.com, een toonaangevende webshop in de NonPaint en Paint producten sector, heeft samen met Increase een baanbrekende geïntegreerde search strategie ontwikkeld die zijn vruchten heeft afgeworpen.

De Case

Nonpaints.com (CROP) staat bekend om het grootste assortiment NonPaint en Paint producten in Europa, gericht op zowel B2B als B2C markten. De diverse doelgroep varieert van autoliefhebbers tot professionele garagehouders. Om deze uiteenlopende klantgroepen effectief te bereiken en te bedienen, heeft Increase een ultieme geïntegreerde search strategie geïmplementeerd.

Deze strategie draait om een geavanceerd datawarehouse waar alle marketingdata wordt gecombineerd. Vanuit dit centrale punt optimaliseren we vijf kanalen met behulp van automatische workflows:

  • Performance Max: Maximalisatie van prestatiegerichte campagnes.
  • Organic Shopping: Verbetering van organische winkelprestaties.
  • SEO: Optimalisatie voor zoekmachines om organisch verkeer te vergroten.
  • Dynamic Search Ads: Automatische advertenties op basis van website-inhoud.
  • Marketplaces (Bol): Uitbreiding van het bereik via marktplaatsen.

Het resultaat

Een indrukwekkende groei van 30% tot 50% in deze kanalen. Deze aanpak toont niet alleen onze expertise maar ook de kracht van geïntegreerde marketingstrategieën.

Eindoordeel

“De integratie van AI en automatisering door het bureau voor productoptimalisatie over digitale kanalen heen heeft nieuwe industriestandaarden vastgesteld. De innovatieve aanpak toonde niet alleen een hoog niveau van technische expertise en strategisch inzicht, maar zette ook een nieuwe maatstaf voor het benutten van technologie in e-commerce marketing.”

Juryleden, European Search Awards 2024 

Samen een mooi resultaat neerzetten

Erkenning en toekomst

De inspanningen en successen van het afgelopen jaar werden beloond met zowel meerdere Dutch Search Awards als een prestigieuze European Search Award. Deze erkenningen onderstrepen de effectiviteit en innovatie van onze aanpak. We zijn trots op de samenwerking met Nonpaints.com en kijken uit naar nog meer successen in de toekomst.

1716987768164