Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

European Search Awards 2024: 22(!) nominaties met 3 klanten

Vervolg succesreeks

Na het grote succes bij de Dutch Search Awards afgelopen december, is Increase ook dit jaar weer genomineerd bij de European Search Awards. Er zijn maar liefst 22 nominaties met 3 opdrachtgevers binnen gehaald in diverse SEO, SEA, data en innovatie categorieën. Met dit grote aantal is Increase het best scorende Nederlandse bureau bij deze Europese prijs. De nominaties zijn gerealiseerd in samenwerking met CROP Nonpaints.com, AGU en Figo. We hebben niet stilgezeten afgelopen maanden dus na het succes in december, zijnde cases nog verder uitgebouwd.

Uitreiking

De European Search Awards is een jaarlijks event én de brancheprijs op Europese schaal. Tijdens een groot gala waar de top Europese bureaus vertegenwoordigd zijn worden meer dan 50 awards uitgereikt. Dit jaar is de uitreiking 23 mei in Praag en zal Increase net als vorig jaar in Lissabon dus weer vertegenwoordigd zijn.

Increase x CROP Nonpaints.com

Voor Nonpaints.com heeft Increase een ultieme integrated search strategie ontwikkeld en geïmplementeerd. Vanuit een datawarehouse waar alle marketing data gebundeld is, worden 5 kanalen op first party data via automatische workflows geoptimaliseerd: Performance Max, Organic Shopping, SEO, Dynamisch Search Ads én Bol. Dit heeft geresulteerd in groei tussen 30% en 50% in deze kanalen.

Increase x AGU

Met AGU heeft Increase een sterke internationale SEO contentstrategie uitgerold en een full funnel Europese campagne. Met dynamische content van wielrenners in verschillende landen is een sterke branding door vertaalt naar succes in performance campagnes.

Increase x Figo

In samenwerking met Figo zijn jaarlijkse Digital PR campagnes tot een groot succes gemaakt. Centraal hierin de campagne van populairste honden- en kattennamen. Succes in backlinks was het hoofddoel wat is gerealiseerd: meer dan 250 artikelen met 150 backlinks. Maar hiernaast ook 18 radio interviews en enorme stijging in branded traffic. Een voorbeeld van hoe echt autoriteit gebouwd kan worden.