Test

Increase wint vijf awards en titel ‘Best Agency’ bij Dutch Search Awards

Dutch Search Awards 2023

Afgelopen vrijdag werd de Nederlandse digitale marketingwereld weer onthaald bij de spraakmakende Dutch Search Awards in de Fabrique in Utrecht. Tijdens de jaarlijkse awardshow wonnen we maar liefst vijf awards én namen we voor de eerste keer de prijs voor Best Agency mee naar huis. Een mijlpaal!

Alle overwinningen op een rij

Dit jaar hebben we een record aan awards gewonnen. Daarnaast zijn we maar liefst zes keer tweede geworden en hebben we vier keer de derde plaats gehaald. Een van de meest bijzondere successen was het behalen van plek 1 én 2 in de categorie Beste SEO B2C, één van de meest prominente categorieën van het evenement.

De categorieën waarin we hebben gewonnen zijn:

  • Beste SEO B2C campagne
  • Beste PPC B2B campagne
  • Beste SEO B2B campagne
  • Beste full funnel campagne
  • Beste internationale campagne

Daarnaast zijn we enorm trots op het feit dat we eindelijk de award voor Best Agency Small hebben binnengesleept. Een echte waardering voor het team.

Podium

Mede-oprichter Martijn van Dijk: 

“De erkenning als Beste Agency is een absolute kroon op ons werk! Het is een enorme blijk van waardering voor ons team. Zij brengen al meerdere jaren op rij nieuwe innovaties, oplossingen en data-gestuurde ideeën waardoor ze onze klanten laten groeien.”