Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

European Search Award voor Increase

European Search Awards ‘23

Onlangs waren wij in Lissabon, waar we een award hebben gewonnen tijdens de European Search Awards. Na de verrassing genomineerd te zijn met 10 cases hebben we ook daadwerkelijk een award mee naar huis mogen nemen. De case waarmee we gewonnen hebben behoorde tot onze klant Canvas.nl.

Onze case voor de Best Low Budget Campaign (SEO) (Small) heeft ons deze prestigieuze prijs opgeleverd. Dit is een enorme erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team. Met deze award onderscheiden wij ons samen met de klant in ons vakgebied.

Trots op onze eerste Europese award

Het winnen van deze award is een bevestiging van onze inzet aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEO-diensten aan onze klanten. We zijn er trots op dat we hebben laten zien dat SEO-campagnes niet altijd een enorm budget nodig hebben om succesvol te zijn. De case was een mooie uitdaging die ons triggerde. We hebben bewezen dat met de juiste strategie en uitvoering, ook kleine bedrijven met beperkte middelen hun online aanwezigheid kunnen verbeteren mocht dit een vraagstuk worden.

De award is niet alleen een erkenning voor ons werk, maar ook voor de trouw van onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en hen te helpen deze te bereiken. Deze award is een bevestiging van die succesvolle samenwerking.

We willen graag onze dank uitspreken aan de European Search Awards voor deze erkenning en aan ons team en onze klanten voor hun harde werk en het enthousiasme. We zullen blijven streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit SEO-diensten en de mooiste samenwerkingen. De award toont onze inzet en prestaties en zal het team extra motiveren om meer van deze successen te behalen.

ESA_1