Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

Increase wint een Global Search Award in Parijs

Winnaars bij de Global Search Awards

De lichten van de Eiffeltoren glinsterden fel boven de prachtige stad Parijs, terwijl marketingbureaus van over de hele wereld zich verzamelden voor de uitreiking van de Global Search Awards. Dit jaar was extra speciaal voor Increase, aangezien we voor de eerste keer genomineerd waren, voor maar liefst acht verschillende categorieën.

GLOBAL SEARCH AWARDS

De Global Search Award is niet zomaar een prijs; het is een erkenning van talent en prestaties binnen de digitale marketingwereld. Voor Increase betekent het winnen van deze prijs dat onze toewijding aan innovatie en data driven besluitvorming wordt erkend door vakgenoten en experts. Het is een bevestiging dat ons harde werk en strategische aanpak hun vruchten afwerpen, wat ons motiveert om onze grenzen steeds verder te verleggen.

De gewonnen case

Om snel te groeien met Canvas.nl, zonder dat er veel tijd en budget in gestoken kon worden, stuurde Wallgroup sterk op performance. Alle marketingactiviteiten die Increase inzet moeten zo snel mogelijk rendabel zijn.

Naast de groeistrategie waren de strategische doelstellingen nog belangrijker. Vanwege de beperkte tijd wilden we samen een methode realiseren waarmee we de komende jaren nog meer domeinen snel kunnen opschalen. We hadden de wens om zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren. Vervolgens hebben we een blauwdruk ontwikkeld om vergelijkbare trajecten als Canvas.nl op te tuigen, zoals voor Wandkleed.nl en andere relevante domeinen van Wallgroup.

53043117715_9e82f9350e_c

Minimale arbeidsinspanning, maximaal resultaat

Door het combineren van data van concurrenten met data uit analytische tooling, creëren we een dataset waaruit we een gedegen SEO strategie kunnen uitwerken en implementeren. Dit volledig geautomatiseerd op basis van diverse scripts, workflows en AI, tegen minimale arbeidsinspanning met als resultaat:

icoon Groei in sessies Van 850 naar 25.000+ organische sessies p.m.
icoon Stijging in keywords Van 58 naar 845 rankende keywords
icoon Meer geïndexeerd Van 78 naar 4.500+ geïndexeerde pagina’s

Inspiratie voor toekomstige cases

De prijs voor BEST USE OF DATA (SEO): SMALL is niet het eindpunt; het is het begin van een nieuw hoofdstuk voor Increase. Dit succes zal als inspiratie dienen voor toekomstige cases. Het team wordt door deze bevestiging aangemoedigd om nieuwe hoogten te bereiken en nog slimmere strategieën te ontwikkelen. Het winnen van deze prijs is een trigger om te blijven innoveren en data driven benaderingen te blijven omarmen, om zo naar een nog hoger niveau te klimmen. Een mooie uitdaging die wij met enorm veel zin aanpakken.