Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

Winnaar FD Gazellen 2018

“Gefeliciteerd! Increase B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarom bent u winnaar van de FD Gazellen 2018.”

16 oktober 2018 ontvingen we dit geweldige bericht. Increase deed dit jaar voor het eerst mee met de FD Gazellen. Gezien de stijgende populariteit van deze awards waren de criteria vooraf aangescherpt. Dit jaar was de ondergrens voor deelname verhoogt en werden ook winstmarge en personeelsgroei meegenomen in de beoordeling. Extra leuk dus dat we bij onze eerste deelname ook gewonnen hebben. Tijdens de uitreiking van de prijzen op 13 november maken we ook nog kans op een gouden, zilveren of bronzen FD Gazellen, dus dat blijft spannend.

Deze prijs betekent voor ons een beloning voor het teamwork bij Increase, zowel intern als in de samenwerking met onze klanten.

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2018 werd de FD Gazellen voor de 15e keer uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet én die het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten.