Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

European Search Awards

Increase genomineerd voor Europese Search Award

Increase is samen met Slimster genomineerd voor de European Search Awards 2020 in de categorie Most Innovative SEO campaign.

Basis voor succes

De nominatie is wederom een bevestiging van de succesvolle samenwerking tussen Increase en Slimster. De afgelopen jaren namen de partijen al meerdere malen een award in ontvangst voor hun SEO-strategie. De innovatieve SEO-aanpak wordt nu ook op Europees vlak erkend en is een bewijs van de synergie tussen het snelgroeiende bureau en de snelstgroeiende vergelijker van Nederland.

Martijn van Dijk, mede-eigenaar van Increase en zusterbedrijf Slimster, ziet de hechte samenwerking als basis van succes: “Het is fantastisch om te zien dat we als relatief klein bureau ook op internationaal niveau meedoen. Een groot compliment voor het team. De basis voor dit succes is de hechte samenwerking tussen het SEO-team van Increase en Slimster. Samen zijn de slimme ideeën voor geautomatiseerd taggen van content en omleiden van afbeeldingen uitgedacht. Deze optimale samenwerking willen wij met alle klanten.’’

Het voordeel van een goede SEO-strategie komt in de huidige situatie goed naar voren:“In deze bijzondere tijden is goed te merken dat een duurzame SEO-strategie je als bedrijf een veel betere basis geeft. Daarom adviseren wij bedrijven altijd te investeren in SEO.”

Klein bureau tussen grote spelers

Het is niet de eerste keer dat Increase zich als relatief kleine speler vestigt tussen grote en meer bekende bureaus. De nominatie voor de European Search Awards is wederom een bevestiging van de kwaliteit die het bureau biedt aan haar klanten. Dit vertaalt zich ook naar groei: in 2019 hoorde Increase bij de top 100 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

European Search Awards

De European Search Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste cases op het gebied van SEO, PPC en contentmarketing in Europa. Samen met Increase zijn nog 9 andere Europese agencies in de race voor ‘Most Innovative SEO campaign’. De winnaars worden (onder voorbehoud) bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 3 september 2020 in Boekarest.