Nena 2 Nena Berix
Content & E-mail Marketing Specialist

Increase in de prijzen bij de Dutch Search Awards 2021

AMERSFOORT, 14 december 2021 | Afgelopen donderdag, 9 december 2021, vond de uitreiking van de Dutch Search Awards 2021 plaats. In De Fabrique, een evenementenlocatie in Utrecht, werden tijdens een fysieke bijeenkomst awards voor de beste bureaus, teams en campagnes uitgereikt. Increase won met één case maar liefst 2 awards: de award voor Beste PPC B2B campagne en de award voor Beste gebruik van data.

Martijn van Dijk, Increase: “We zijn ontzettend trots en blij met deze awards die we samen met Slimster hebben gewonnen! De case met Slimster is het perfecte voorbeeld van een mooie samenwerking tussen bureau en klant. Dit is het resultaat van 2 á 3 jaar hecht samenwerken en blijven doorontwikkelen. Ook dat we voor het 2e jaar op rij bij de top 3 Beste Agencies horen maakt me enorm trots!”

Marco Schuurman, Slimster: “Wij begeven ons online in zeer competitieve markten. Door gewoon te beginnen én het iedere dag beter te willen doen kun je ver komen, dat blijkt maar weer. Deze no-nonsense mentaliteit typeert Increase en Slimster en maakt mij extra trots op het gehele team!”

Awards voor Increase

Onafhankelijke juryleden hebben de winnaars bepaald tijdens de officiële prijsuitreiking. De volgende awards heeft Increase gewonnen tijdens deze knallende editie:

  • 1e Beste PPC B2B campagne
  • 1e Beste gebruik van data
  • 2e Beste PPC lokale campagne
  • 3e Beste agency (small)
  • 3e Beste advertising consultant
DSA both

Verhuizing naar Amersfoort

Increase maakt haar naam waar als digital marketing agency. Het bedrijf valt niet alleen in de prijzen, maar is sinds 2020 ook nog eens hard gegroeid, van 15 specialisten naar een team van wel 25 specialisten. Deze groei kan Increase doorzetten in een nieuw kantoor, gelegen aan het Centraal Station van Amersfoort. “Wij zijn altijd op zoek naar specialisten in de omgeving met wie wij graag nog meer awards willen winnen” – Martijn van Dijk.

Over de Dutch Search Awards

Het evenement van de Dutch Search Awards vond plaats in De Fabrique in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende evenement zet excellente agencies in de digitale marketing branche in de spotlights. Cases in de categorieën Best of Search, Best of Digital, Software & Tooling, Bonus en Excellence worden beoordeeld en beloond. In verband met de Corona maatregelen mocht een beperkt aantal bezoekers (150) aanwezig zijn bij de uitreiking. Andere mensen konden via een livestream, die last-minute werd geregeld door de organisatie van DSA, vanuit huis of op kantoor meekijken. Dit was een groot succes, ook alle collega’s van Increase volgden de livestream!

DSA-2021