Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

Increase in Emerce 100

Increase is opgenomen in de Emerce 100. Hiermee bewijzen we andermaal dat we als snelgroeiend bureau tot de absolute top van Nederland horen op het vlak van digital marketing en e-commerce. Het is de volgende blijk van waardering uit de branche na het binnenhalen van prijzen zoals Dutch Search Awards en een Friends of Search Award. In tegenstelling tot een ‘groei’ award zoals het FD Gazellen wordt de Emerce 100 samengesteld op basis van meningen uit de branche. Dit maakt deze erkenning voor ons waardevoller.

Groei

Ondanks de snelle groei afgelopen jaren weten we onze kwaliteit te behouden. Door onze ‘meer dan groei’ filosofie hebben we een hecht team gebouwd wat voor onze klanten door het vuur gaat. Dit resulteert niet alleen in topresultaten voor onze klanten maar ook in veel plezier in het dagelijkse werk. Op basis van deze visie verwachten wij de komende jaren een snelle groei door te kunnen zetten in een markt waar de ontwikkelingen per dag veranderen. Vanwege de groei zullen wij later in 2021 verhuizen naar Amersfoort. Het nieuwe kantoor op Amersfoort Centraal zal bijdragen om onze groei ambities te kunnen waarmaken.

Emerce 100

De Emerce 100 is een initiatief van Emerce. Emerce is uitgegroeid van het grootste vakblad in de branche tot een multi-channel platform gericht op alle vormen van digital en innovatie. Dit gaat van digitale marketing en e-commerce tot prijzen als de Website van het Jaar en dus de Emerce 100. De Emerce 100 wordt jaarlijks samengesteld op basis van een enquete onder beslissers uit de online industrie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijke onderzoeker Motivaction.

Bekijk die volledige Emerce 100 hier: https://www.emerce.nl/nieuws/emerce-100-beste-bedrijven-ebusiness-2021