Nena 2 Nena Berix
Content & E-mail Marketing Specialist

Increase wint 3 Dutch Search Awards en behoort tot landelijke top

AMERSFOORT, 6 december 2022 | Afgelopen vrijdag, 2 december 2022, vond de uitreiking van de Dutch Search Awards 2022 plaats. Increase kijkt terug op een spetterend gala dat plaatsvond in De Fabrique, een evenementenlocatie in Utrecht. Het digital agency uit Amersfoort ging dit jaar met 3 awards naar huis: de award voor Beste internationale campagne, de award voor Beste Performance Max campagne en de award voor Beste Affiliate campagne.

Martijn van Dijk, Increase: “Dit resultaat is een beloning voor onze focus op kwaliteit. De concurrentie is enorm groot dus we zijn supertrots op deze prestatie. Het is een groot compliment naar het team en onze klanten. Met 3 awards en de 2e plek in de categorie Beste agency (small) behoort Increase tot de absolute top van digital marketing bureaus in Nederland.”

Increase in de top met meerdere prijzen

De cases zijn door een onafhankelijke en professionele vakjury beoordeeld en zij hebben de winnaars bepaald voor de officiële prijsuitreiking. De volgende prijzen mocht Increase op vrijdag 2 december in ontvangst nemen:

  • 1e Beste Internationale campagne
  • 1e Beste Performance Max campagne
  • 1e Beste Affiliate campagne
  • 2e Beste SEO B2C campagne
  • 2e Gebruik van innovatie
  • 2e Beste agency (small)
  • 3e Beste Gebruik van marketing automation
  • 3e Beste advertising consultant
Awards-DSA22-1080x1440

Met innovatieve oplossingen voor onze klanten en pionieren op het gebied van digital marketing, zet Increase net dat stapje extra voor haar klanten. Dit jaar werd de strategie van Increase om Wallgroup internationaal op te schalen bekroond en werkte Increase met CROP (Nonpaints.com) samen om een succesvolle Performance Max strategie uit te rollen. Een volledig nieuwe product door Google gelanceerd in 2022. De 3e award heeft Increase binnengehaald met zusterbedrijf Slimster. Een vervolg van het gezamenlijke succes want ook in 2018, 2020 en 2021 zijn door de samenwerking awards gewonnen.

 

Digital marketing agency in Amersfoort

Increase is sinds een jaar gevestigd in Amersfoort, groeit snel en bestaat inmiddels uit een team van 25 mannen en vrouwen. De groei die Increase doormaakt, zet door in een mooi kantoor op het Centraal Station van Amersfoort. “Bij groei hoort natuurlijk ook uitbreiding van het team van digital marketeers, met wie wij graag nog meer awards willen winnen”, aldus Martijn van Dijk.

 

Over de Dutch Search Awards

Het evenement van de Dutch Search Awards 2022 vond plaats in De Fabrique in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende evenement zet excellente agencies in de digitale marketing branche in de spotlights. Cases in de categorieën Best of Search, Best of Digital en Software & Tooling worden beoordeeld en door een case in te dienen ding je automatisch mee naar de Excellence awards waar het publiek helpt met beoordelen door middel van stemmen. De 2022 editie was de eerste fysieke bijeenkomst zonder geldende Corona maatregelen. Hierdoor waren er zo’n 1500 digital marketeers aanwezig bij het evenement. Net als voorgaande jaren konden andere mensen via een livestream meekijken vanuit huis. Een groot succes wat ons betreft; ook de collega’s van Increase waren hierdoor zeer betrokken bij de uitreiking!

Dutch Search Awards 2022 Team Increase