Nena 2 Nena Berix
Content & E-mail Marketing Specialist

Notering in de 28e editie van de FONK150

Net als vorig jaar heeft Increase een plek in de FONK150 bemachtigd! Het is een eer om in deze hoog aangeschreven lijst te staan van beste digitale bureaus met gepassioneerd ondernemerschap. 

Op basis van het klanttevredenheidsonderzoek dat uitgevoerd wordt door marktonderzoekbureau Multiscope, scoren we dit jaar een gemiddelde van 9,09 uit 13 disciplines. Een prachtig cijfer waarin te zien is dat onze klanten hun waardering uiten. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons als bureau. Als team mogen wij trots zijn op de cijfers!

Op basis van het marktonderzoek scoort Increase onderstaande resultaten.

FONK150_Blog-Images-v2

Over de FONK150

FONK brengt ieder jaar een bureaulijst uit, wat een weerspiegeling geeft van de bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers in Nederland. De criteria worden jaarlijks aangescherpt, zo ook in 2022, de 28e editie van het klanttevredenheidsonderzoek. Waar vorig jaar nog 100 bureaus voldeden aan de criteria, voldoen dit jaar 150 bureaus, en daarmee is de FONK100 nu de FONK150 lijst geworden. Om in de bureaulijst genoemd te worden moet het gemiddelde resultaat een 8 of hoger zijn. 

De bureaus die meedoen aan het klanttevredenheidsonderzoek worden op basis van de volgende parameters beoordeeld:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media