Martijn srgb Martijn van Dijk
Managing Partner

Winnaar Beste SEO Case 2018

Increase heeft samen met zusterbedrijf Slimster een Dutch Search Award gewonnen voor de beste SEO case van 2018! We zijn supertrots dat we deze award hebben gewonnen. Tijdens een gala avond op 22 november heeft een deel van ons team de award in ontvangst genomen.

Naast een Dutch Search Award heeft Increase met Slimster inmiddels ook in 2020 een Friends of Search Award voor Best SEO gewonnen.

Slimster is de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland. Deze winnende case is een combinatie van een gestructureerde aanpak, slimme techniek, kwalitatieve content en creatief denken. Dit is schoolvoorbeeld zoals een goede SEO strategie moet zijn.

Beste Agency Small

Increase was voor het derde jaar op rij genomineerd. Net als als afgelopen jaren waren we genomineerd in meerdere categorieën. Vooral de Best Agency Small categorie is een groot compliment. Dit geeft aan dat we bij de absolute top van Nederland horen:

  • Beste Agency Small
  • Beste SEO case – Met Slimster
  • Beste PPC case – Google Shopping case met Paula’s Choice

In 2017 en 2016 was Increase ook al genomineerd voor meerdere cases met onze cases voor Paula’s Choice en SCL Rotterdam.

Ingezonden cases

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is een brancheprijs binnen de Nederlandse search-industrie. Een professionele vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software worden ingezonden. De cases kunnen worden ingezonden voor alle categorieën, behalve voor beste agency, beste consultant en beste in-house team. Iedere inzender dingt namelijk automatisch mee naar deze awards.

dsa-2018-home